Preuzmite brošuru i informišite se kako da vaše dete napreduje u školi

Preuzmite brošuru i informišite se kako da vaše dete napreduje u školi

Ukoliko vam je potrebna podrška kao roditelju/staratelju kako bi vaše dete bolje napredovalo u pobrazovanju, preuzmite brošuru i javite se nekoj od naših kancelarija koja se nalazi u jednom od 12 gradova širom Srbije. Vi kao roditelji možete dobiti administrativnu podršku u vezi sa ostvarivanjem prava na vrtić i dodatke, predvodom diploma i sl, a dete može dobiti usmerenje o dostupnim školama, izboru zanimanja, upisnim rokovima i sl. ali i pohađati časove srpskog jezika, pripremnu nastavu za završne ispite i još mnogo toga i sve to potpuno besplatno. 

Program podrške je posebno namenjen deca iz ugroženih grupa gde bi bili đaci romske etničke grupe, a posebno devojčice, deca iz porodica povratnika iz inostranstva, deca iz porodica koje žive u siromaštvu, deca sa invaliditetom, ali i deca iz ruralnih sredina, koja se suočavaju sa izazovima u pristupu obrazovanju i školskom napredovanju, a samim tim imaju i ograničen pristup socijalnim, zdravstvenim i drugim relevantnim službama.

Kako bismo postigli ovaj cilj, tim stručnjaka NARNS-a realizuje projektne aktivnosti u pet gradova: Beogradu, Kraljevu, Leskovcu, Novom Pazaru i Kikindi. Međutim, naša mreža roditeljsko-nastavničkih klubova u drugim gradovima (Čačak, Novi Sad, Sečanj, Subotica, Zrenjanin, Šabac, Niš) stoji na raspolaganju za pružanje dalje podrške bez obzira na mesto stanovanja, kako bismo obezbedili da svako dete kome je to potrebno može da ima obrazovanje po svojoj meri.

Preuzmite brošuru ovde: Flajer-1.pdf

𝑵𝒂𝒄𝒊𝒐𝒏𝒂𝒍𝒏𝒂 𝒂𝒔𝒐𝒄𝒊𝒋𝒂𝒄𝒊𝒋𝒂 𝒓𝒐𝒅𝒊𝒕𝒆𝒍𝒋𝒂 𝒊 𝒏𝒂𝒔𝒕𝒂𝒗𝒏𝒊𝒌𝒂 𝑺𝒓𝒃𝒊𝒋𝒆 (𝑵𝑨𝑹𝑵𝑺) 𝒔𝒂 𝑵𝒆𝒎𝒂č𝒌𝒊𝒎 𝒊𝒏𝒇𝒐𝒓𝒎𝒂𝒕𝒊𝒗𝒏𝒊𝒎 𝒄𝒆𝒏𝒕𝒓𝒐𝒎 𝒛𝒂 𝒎𝒊𝒈𝒓𝒂𝒄𝒊𝒋𝒆, 𝒔𝒕𝒓𝒖č𝒏𝒐 𝒐𝒃𝒓𝒂𝒛𝒐𝒗𝒂𝒏𝒋𝒆 𝒊 𝒌𝒂𝒓𝒊𝒋𝒆𝒓𝒖 (𝑫𝑰𝑴𝑨𝑲 𝑺𝒓𝒃𝒊𝒋𝒂) 𝒔𝒑𝒓𝒐𝒗𝒐𝒅𝒊 𝒑𝒓𝒐𝒈𝒓𝒂𝒎 𝒏𝒂𝒎𝒆𝒏𝒋𝒆𝒏 𝒅𝒆𝒄𝒊 𝒊 𝒓𝒐𝒅𝒊𝒕𝒆𝒍𝒋𝒊𝒎𝒂 𝒌𝒐𝒋𝒊 𝒔𝒆 𝒔𝒖𝒐č𝒂𝒗𝒂𝒋𝒖 𝒔𝒂 𝒊𝒛𝒂𝒛𝒐𝒗𝒊𝒎𝒂 𝒕𝒐𝒌𝒐𝒎 š𝒌𝒐𝒍𝒐𝒗𝒂𝒏𝒋𝒂, 𝒂 𝒑𝒓𝒆 𝒔𝒗𝒆𝒈𝒂 𝒅𝒆𝒄𝒊 𝒊 𝒓𝒐𝒅𝒊𝒕𝒆𝒍𝒋𝒊𝒎𝒂 𝒌𝒐𝒋𝒊 𝒔𝒖 𝒑𝒐𝒗𝒓𝒂𝒕𝒏𝒊𝒄𝒊 𝒊𝒛 𝑵𝒆𝒎𝒂č𝒌𝒆 𝒊 𝒅𝒓𝒖𝒈𝒊𝒉 𝒛𝒆𝒎𝒂𝒍𝒋𝒂, 𝒑𝒓𝒊𝒑𝒂𝒅𝒏𝒊𝒄𝒊𝒎𝒂 𝒓𝒐𝒎𝒔𝒌𝒆 𝒏𝒂𝒄𝒊𝒐𝒏𝒂𝒍𝒏𝒆 𝒎𝒂𝒏𝒋𝒊𝒏𝒆, 𝒅𝒆𝒄𝒊 𝒊𝒛 𝒎𝒂𝒕𝒆𝒓𝒊𝒋𝒂𝒍𝒏𝒐 𝒐𝒔𝒆𝒕𝒍𝒋𝒊𝒗𝒊𝒉 𝒑𝒐𝒓𝒐𝒅𝒊𝒄𝒂, 𝒐𝒅𝒏𝒐𝒔𝒏𝒐 𝒔𝒗𝒐𝒋 𝒅𝒆𝒄𝒊 𝒌𝒐𝒋𝒂 𝒔𝒖 𝒖 𝒓𝒊𝒛𝒊𝒌𝒖 𝒐𝒅 𝒓𝒂𝒏𝒐𝒈 𝒏𝒂𝒑𝒖š𝒕𝒂𝒏𝒋𝒆 š𝒌𝒐𝒍𝒐𝒗𝒂𝒏𝒋𝒂, 𝒌𝒂𝒐 𝒊 𝒏𝒋𝒊𝒉𝒐𝒗𝒊𝒎 𝒑𝒐𝒓𝒐𝒅𝒊𝒄𝒂𝒎𝒂. 

Uključite se u kampanju korišćenjem heštegova: #ObrazovanjeZaSve#NARNSobrazovanje.