Gradski klub roditelja i nastavnika Novi Sad

Dobro došli u NARNS Gradski klub roditelja i nastavnika Novi Sad. Ovde možete naći sve informacije i vesti o aktivnostima ovog kluba.

Širom Srbije u okviru NARNS-a, aktivno radi 12 Gradskih klubova roditelja i nastavnika u kojima, udruženi prosvetni radnici i roditelji, rade na unapređenju kvaliteta, funkcionalnosti i pravednosti obrazovanja u svojim lokalnim zajednicama.

Radu klubova se možete priključiti i vi, ukoliko nam prosledite svoje kontakt podatke (ime i prezime, grad, e-mail adresu i broj telefona) i naziv Gradskog kluba u kome želite da budete član/ica na narnsoffice@gmail.com, nakon čega će vas kontaktirati predstavnici lokalnog Gradskog kluba u čijem radu želite da učestvujete.

Pogledajte OVDE u kojim mestima se nalaze Gradski klubovi roditelja i nastavnika.

Zašto ne telesno kažnjavanje dece?

U organizaciji Gradskog kluba roditelja i nastavnika „Partnerski za obrazovanje“ Novi Sad održan je onlajn seminar pod nazivom „Zašto ne telesno kažnjavanje?“ kako bi se roditelji bliže upoznali sa idejom pozitivnog vaspitanja.

Pročitaj više

Saradnjom profesionalaca u Vojvodini do kvalitetnije obrazovne tranzicije

Uspešno održane obuke od javnog interesa “Tranzicija – kontinuitet u pružanju podrške deci/učenicima od predškolske ustanove do srednje škole”.

Pročitaj više