Prijave za radionicu "Karijerno vođenje: kako do željenog zanimanja" u toku

Prijave za radionicu "Karijerno vođenje: kako do željenog zanimanja" u toku

Nova radionica koju organizujemo u saradnji sa Dimak Srbija za đake koji završavaju osnovnu školu, njihove roditelje i nastavnike biće održana u petak, 28. aprila od 17 časova na Zoom-u i biće tu da odgovori na sve dileme kako odabrati zanimanje i željenu srednju školu.

Pričaćemo o tome koji su koraci do donošenja odluke o budućem zanimanju, kako se vrši profesionalna orijentacija, ali i šta ako dete ne upiše željenu školu.

Informacije predstavlja Dragana Đurić, v.d. direktorke NARNS-a, a događaj vodi Marija Stevuljević, koordinatorka za PR NARNS-a.

Popunite formular za prisustvovanje događaju na ovom linku: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScamtDb6OeCtM1ZvTtt1dIXOdstnFsMKXg6nNXKO6fVlXAo1w/viewform

Link za pristup događaju dobijaju svi oni koji popune prijavni formular na sam događaja. 

Ukoliko već niste, lajkujte našu Fejsbuk stranicu https://www.facebook.com/obrazovanjeSrbija.

Za sva pitanja na raspolaganju je Dragana Đurić, v.d. direktorke Nacionalne asocijacije roditelja i nastavnika Srbije, a njih možete uputiti slanjem poruke na našoj Fejsbuk stranici ili putem emaila narnsoffice@gmail.com.

Nacionalna asocijacija roditelja i nastavnika Srbije (NARNS) sa Nemačkim informativnim centrom za migracije, stručno obrazovanje i karijeru (DIMAK Srbija) sprovodi program namenjen deci i roditeljima koji se suočavaju sa izazovima tokom školovanja, a pre svega deci i roditeljima koji su povratnici iz Nemačke i drugih zemalja, pripadnicima romske nacionalne manjine, deci iz materijalno osetljivih porodica, odnosno svoj deci koja su u riziku od ranog napuštanje školovanja, kao i njihovim porodicama. Uključite se preko društvenih mreža korišćenjem heštegova #NARNSobrazovanje#ObrazovanjeZaSve