Održani prvi sastanci Gradskog kluba Zrenjanin radi početka projekta “Od igre do knjige”

Održani prvi sastanci Gradskog kluba Zrenjanin radi početka projekta “Od igre do knjige”

U Zrenjaninu su članice Gradskog kluba roditelja i nastavnika “Sinapsa” 10. septembra 2021. godine, održale sastanke sa predstavnicima klubova roditelja i nastavnika i direktorima ustanovama u tom gradu, kako bi  bile odabrane partnerske ustanove za realizaciju projektnih aktivnosti. Izabrane su PU „Bambi“ i OŠ „Petar Petrović Njegoš“ za realizaciju projekta “Od igre do knjige”.

U Zrenjaninu je bio zakazan sastanak sa pomoćnicom gradonačelnika Jelenom Travar Miljević, ali je otkazan zbog epidemiološke situacije. Krajem oktobra 2021. godine je ponovo upućen mejl ka kabineru gradonačelnika sa molbom za novi termin za sastanak.

Nastavak dijaloga promena sa lokalnim vlastima u Zrenjaninu pročitajte OVDE.

U diskusiju se možete uključiti preko društvenih mreža korišćenjem heštegova #OdIgreDoKnjige, #DijalogPromena i #NARNSobrazovanje. Projekat je podržan od strane Delegacije Evropske unije u Srbiji i realizuje se u partnerstvu sa Ministarstvom za ljudska i manjinska prava i društveni dijalog,Republičkim sekratarijatom za javne politikeCentrom za javne politike EU Univerziteta u BeograduOlof Palme Centrom kao i sa Uredom za udruge Vlade Republike Hrvatske.

  Projekat „Od igre do knjige - doprinos uspešnoj tranziciji iz predškolske ustanove u osnovnu školu“  se sprovodi u okviru projekta Beogradske otvorene škole „Dijalog promena“, uz finansijsku podršku Evropske unije. Sadržaj ove stranice nužno ne odražava stavove donatora ni Beogradske otvorene škole, i za njega je isključivo odgovoran NARNS.