Radionica za roditelje "Rana pismenost" u Kraljevu

Radionica za roditelje "Rana pismenost" u Kraljevu

Radionicu za roditelje "Rana pismenost" održale su predstavnice NARNS Gradskog kluba roditelja i nastavnika u Kraljevu u okviru projekta "Od igre do knjige" u okviru Dijaloga promena, kako bi pripremile roditelje za prelazak dece iz predškolske ustanove u osnovnu školu, koja je jedna od najvećih promena u životu deteta, ali i čitave porodice.

Predsednica NARNS-a i lokalna koordinatorka kluba u Kraljevu, učiteljica Dragana Đoković Nikolić, pripremila je sa svojim kolegama iz škole ovaj video koji prenosi delić atmosfere sa održane radionice. Pogledajte:


U diskusiju se možete uključiti preko društvenih mreža korišćenjem heštegova #OdIgreDoKnjige, #DijalogPromena i #NARNSobrazovanje. Projekat je podržan od strane Delegacije Evropske unije u Srbiji i realizuje se u partnerstvu sa Ministarstvom za ljudska i manjinska prava i društveni dijalog,Republičkim sekratarijatom za javne politikeCentrom za javne politike EU Univerziteta u BeograduOlof Palme Centrom kao i sa Uredom za udruge Vlade Republike Hrvatske.

EUzaTebe_logoProjekat „Od igre do knjige - doprinos uspešnoj tranziciji iz predškolske ustanove u osnovnu školu“  se sprovodi u okviru projekta Beogradske otvorene škole „Dijalog promena“, uz finansijsku podršku Evropske unije. Sadržaj ove stranice nužno ne odražava stavove donatora ni Beogradske otvorene škole, i za njega je isključivo odgovoran NARNS.