Onlajn radionica - Dnevni raspored dečijih aktivnosti

Onlajn radionica - Dnevni raspored dečijih aktivnosti

Upravljanje sobom, svojim vremenom i dnevnim, nedeljnim, mesečnim i godišnjim aktivnostima jedna je od ključnih veština budućnosti, a tokom perioda učenja od kuće, pokazala se izuzetno korisnom, kako za roditelje, tako i za decu. Letnji raspust je u toku, i deca i roditelji treba na najbolji način da iskoriste vreme do početka školske godine. Kako usmeriti dete da isplanira svoje aktivnosti i obaveze, savete na ovu temu, usklađene sa aktuelnom pandemijom, prestavićemo vam u petak 23.07.2021. godine u 13 časova na DIMAK Srbija Fecbook stranici putem besplatnog savetovanja uživo.

Dragana Đurić, v.d. direktorke Nacionalne asocijacije roditelja i nastavnika Srbije i Jagoda Petrović Ukaj, profesorka geografije i građanskog vaspitanja u Geodetskoj tehničkoj školi u Beogradu, članica beogradskog kluba roditelja i nastavnika daće odgovore na sledeća pitanja:

- Koliko vremena dnevno bi deca trebalo da se odmaraju i razonode?

- Da li i koliko treba deca da uče tokom leta?

- Koliko treba deca da se igraju, a koliko da učestvuju u kućnim poslovima?

- Koje su to aktivnosti za decu da najbolje iskoriste letnji raspust?

Kako se prijaviti na događaj?

Učešće na radionici je besplatno, ali zbog organizacionih razloga vas molimo da popunite formular za prisustvovanje događaju koji se nalazi OVDE.Link za pristup događaju, ukoliko želite aktivno da učestvujete i postavljate pitanja je OVDEZa sva vaša pitanja, na raspolaganju su Vam savetnici DIMAK-a.